22 de desembre, 2021

MERESCUDES VACANCES DE NADAL! 22.12.2021

Benvinguts a l'últim blog de l'any 2021!

Famílies, ja estem immersos a les festes de Nadal i això significa cantar nadales, recitar poemes, fer manualitats, decorar la classe, fer jocs amb l'aplicació del kahoot, emportar-nos els àlbums i...  rebre les notes!







Fins i tot hem pogut cagar el Tió de l'escola (no com ens hauria agradat celebrar-ho) tots junts i cantant ben fort la cançó del tió. Gràcies per aquestes tasses on podem escriure el nostre nom!




Ja fa 3 mesos que vam iniciar aquest nou curs i ara arriben les merescudes festes de Nadal, on vivim amb il·lusió, fantasia i moltes ganes les celebracions amb els nostres familiars i amics. Com passa el temps!

Però també hem seguit treballant a l'aula i el projecte Què m'està passant ha arribat a la seva fi. Com comentàvem a l'anterior entrada, vam acabar de preparar les nostres exposicions de les malalties de transmissió sexual o de l'aparell reproductor i les vam exposar davant dels companys.







Només ens quedava un últim tema a parlar: els mètodes anticonceptius. L'Ester ens va ensenyar un parell de pàgines web, i d'aquesta manera vam poder resoldre els dubtes que teníem i gràcies a la informació dels mètodes que ens presentaven.  




Com a activitat final, l'Ester ens va demanar omplir una valoració personal del projecte per saber la nostra opinió. En general, ens ha agradat força i hem après molt d'un tema que ens costa de parlar, i preguntar tots aquells dubtes que ens volten pel cap. La mestra ens ha felicitat per l'actitud i les ganes que hem mostrat durant tot el projecte i ens anima a seguir amb aquesta dinàmica. 

Ara només cal saber... quin serà el pròxim tema a investigar!

Al projecte Trip to Spain hem tingut novetats. Abans d'iniciar-nos en el repte 4, els mestres ens van barrejar de nou i ara  treballem amb companys diferents. 

Un cop cadascú situat al seu grup i amb el repte llegit, vam començar la recerca d'informació dels parcs nacionals d'Espanya: què és un parc nacional, com s'ha d'actuar per preservar-lo i on es troben. Mare meva... en tenim molts a Espanya!










Un cop posat en comú, vam situar-los en un mapa i vam veure fotografies i imatges dels diferents parcs nacionals. 

PARCS NACIONALS

PARCS NACIONALS 2

Els de sisè finalment hem acabat tots els prezis de les Comunitats Autònomes i us deixem els que faltaven:

JAVIER- MADRID

DANIEL- ANDALUSIA

ÀLEX- PAÍS BASC

ASHA- PAÍS BASC

MARTINA- GALÍCIA

ALEIX- PAÍS BASC

MALAK - CASTELLA I LLEÓ

  ALEIX- ILLES CANÀRIES

MAR- ASTÚRIES

ONA- PAÍS VALENCIÀ

DÍDAC- ANDALUSIA

JAN- CANTÀBRIA

POL- MADRID


Per tal de repassar tot el que hem anat treballant durant aquest primer trimestre d’Anglès, el Jordi ens ha deixat un petit dossier amb exercicis que ens servirà per practicar i comprovar si hem entès correctament els continguts de l’assignatura. La idea és que puguem fer-los amb l’ajuda dels nostres apunts i consultant les altres feines de l’àlbum. D’aquesta manera, a banda de refrescar els aprenentatges, veurem si el material que disposem és suficient per estudiar per a l’examen de final de curs i/o si ens ha quedat algun dubte pendent. S’han de fer pel dia 10 de gener

A continuació us deixem l’enllaç amb el document (PDF).   

First term review EP6

A més a més, cal que ens estudiem tota la llista dels verbs irregulars perquè ben aviat tindrem una prova escrita. Sí, sembla una llista molt llarga i difícil d’aprendre, però per això tenim aquests dies de vacances per anar estudiant i repassant i així no deixar-ho tot per a l’últim dia. Sabem que si ens organitzem bé l’agenda, tindrem temps per gaudir d’estones d’esbarjo, passar temps amb les nostres famílies celebrant Nadal, obrir i jugar amb els regals i també per treballar una miqueta i no perdre l’hàbit. 

Des de Música la Jordina també us recorda que aneu practicant amb l'ukelele les cançons del dossier. En el correu outlook teniu els vídeos tutorials. I en tornant al gener començarem a preparar la xaranga de Carnestoltes. 

Recordar-vos, per últim, que durant aquests dies us animem a que participeu al concurs de l'Objectiu General de l'escola enviant a la tutora un correu amb una fotografia d'un dels aspectes del lema: persones creatives, entusiastes, positives i preparades pel canvi! Ànims Llevant que esperem guanyadors!


Fins aquí el que hem anat treballant aquestes últimes setmanes enmig d'un ambient ben nadalenc. Abans d'acomiadar-nos us volem recordar que aquests dies aprofiteu per aprendre el paper del teatre, llegir incansablement, fer les activitats d'Anglès i memoritzar els verbs irregulars, repassar càlcul  i, sobretot, jugar i descansar! 

Però si encara us queden forces volem deixar-vos uns deures ben divertits per fer aquests dies:





BON NADAL I BONA ENTRADA D'ANY FAMÍLIES! CUIDEU-VOS MOLT.

LLEVANT.


PD: Els mestres de Primària desitgem que passeu un Bon Nadal! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.